Pangaea Living | tieneryoga
15749
page-template-default,page,page-id-15749,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

tieneryoga

Dear non-dutch speakers. Since most of our yoga students are Dutch, this part of the site is in Dutch. Please feel free to contact us if you have any questions about lessons.

Tieneryoga [13-16 jaar]

q

Wil je even een uurtje geen whatsapp-berichten beantwoorden? Even niet aan je huiswerk denken? Even geen ouders of schooljuffen aan je hoofd? Kom dan lekker een uurtje meedoen met de tieneryoga. Yoga helpt je om je zekerder over jezelf te voelen, om je lekkerder in je lijf te voelen zitten en ook om rustiger in je hoofd te zijn. En daarnaast is het ook gewoon leuk!

 

Je hoeft niet lenig te zijn of er perfect uit te zien. Trek gewoon losse kleren aan waarin je je fijn voelt. Want dat is het allerbelangrijkste.

 

Ben je tiener en ouder dan 16 jaar? Dan ben je van harte welkom om (met een vriend of vriendin) in de reguliere volwassenen-les of de mannenyoga mee te doen.

 

Lestijden vind je hier en tarieven vind je hier. Meld je voor je eerste les even aan via dit formulier.