Pangaea Living | radiant child kinderyoga
15751
page-template-default,page,page-id-15751,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

radiant child kinderyoga

Dear non-dutch speakers. Since most of our yoga students are Dutch, this part of the site is in Dutch. Please feel free to contact us if you have any questions about lessons.

Radiant child kinderyoga [8-12 jaar]

Wil je even lekker een uurtje bewegen, lachen, zingen en ontspannen? Kom dan meedoen met de kinderyoga. In dit uurtje doen we leuke yoga-oefeningen om je lichaam beter te leren kennen en beter leert voelen. We doen oefeningen voor je balans, voor je conditie en voor je eigen kracht. Je kunt tijdens de kinderyogales lekker creatief zijn en op je eigen manier de oefeningen doen. Ook leer je dat het heel fijn kan zijn om stil te zitten.

 

Voorbereiding voor je les

Je kunt het beste geen honger hebben, maar ook geen volle buik. Je kunt een stukje fruit eten voor de les, bijvoorbeeld. Trek fijne, loszittende kleren aan.

Als je het graag wilt, kan je ouder of verzorger de eerste 1 à 2 lessen bij de les blijven.
Lestijden vind je hier en tarieven vind je hier. Vraag je ouder of verzorger om je voor je eerste les even aan te melden via dit formulier.

 

De Radiant Child kinderyoga wordt gegeven volgens de internationale Radiant Child kinderyoga, een aftakking van Kundalini Yoga volgens de leer van Yogi Bhajan. Het leven is vol uitdagingen, druk en veranderingen. Kundalini yoga helpt kinderen op alle vlakken van het leven. Ze voelen zich door de yoga sterk, standvastig, creatief, positief, gezond, vrijgevig en vol vertrouwen. Dit bereidt hen voor op een mooie toekomst en helpt ze te leven in hun eigen kracht en schoonheid. Zodat ze kunnen stralen.