Pangaea Living | samen in verbinding
15996
post-template-default,single,single-post,postid-15996,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

samen in verbinding

samen in verbinding

Sat nam lieve leerlingen!

Wat een heerlijke periode hebben wij achter de rug!

Allereerst is er een prachtige, nieuwe studio op ons pad gekomen. We geven er nu enige weken les en voelen ons er in onze nopjes 🙂 De studio en haar warme en betrokken beheerders geven ons de rust en het vertrouwen wat wij nodig hebben om ons pad naar de oprichting van een groot spiritueel centrum te kunnen bewandelen.

Daarnaast zijn wij samen in mei in het huwelijksbootje gestapt! Hiermee hebben we officieel bevestigd wat we in onze harten voelen; dat wij bij elkaar horen en in dit leven samen een missie te vervullen hebben.

Als laatste hebben wij een behoorlijk aantal prachtige, nieuwe leerlingen kunnen aantrekken. Dit alles heeft ons een enorme boost gegeven!

Wij voelen ons ontzettend dankbaar dat er zoveel vertrouwen in ons wordt geschonken en we genieten heel erg van het lesgeven. Dank je wel!

Wij wensen je een heerlijke zomervakantie toe en zien je graag binnenkort weer tegemoet in studio ‘Je bent nu hier’!

Lieve groet, Kamal Prem Kaur en Ruud

No Comments

Post A Comment