Pangaea Living | kundalini yoga voor authentieke relaties
15745
page-template-default,page,page-id-15745,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

kundalini yoga voor authentieke relaties

Dear non-dutch speakers. Since most of our yoga students are Dutch, this part of the site is in Dutch. Please feel free to contact us if you have any questions about lessons.

KUNDALINI YOGA VOOR AUTHENTIEKE RELATIES

Ben je single en zou je wel een fijne, nieuwe relatie willen? Of heb je een relatie en wil je je deze meer diepgang en stabiliteit geven? Dat kan!

 

Pangaea Living biedt een 5 weekse yoga-cursus aan met als thema: authentieke relaties. De relatie die je met jezelf hebt, is bepalend voor al je andere relaties. In deze 5 weekse cursus gaan we in op de relatie met jezelf. Je bouwt aan je eigenwaarde, je (her-)ontdekt je eigen krachten en authenticiteit en je leert wat jij meeneemt in je relaties (vriendschappen, familie en liefdesrelaties). Daarnaast besteden we in deze cursus aandacht aan stabiele en vervullende liefdesrelaties; hoe ziet dat eruit en werkt dat eigenlijk? We maken in de cursus gebruik van yoga- en van coachingstechnieken.

 

Voor wie?

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die aan zijn of haar relatie met zichzelf wil werken om in een stabiele, authentieke en waardevolle liefdesrelatie te kunnen zijn. Je bent in je eentje welkom, maar ook met je partner. De meeste oefeningen zijn individueel, sommige worden met zijn tweetjes gedaan.

 

Door wie?

Deze cursus wordt gegeven door Kamal Prem en Ruud; echtgenoten, business partners en bovenal dikke maatjes. Hun gezamenlijke visie op wat zij willen bijdragen op aarde en hun liefde voor elkaar heeft hen door ondoordringbare blokkades, financiele problemen en pijnlijke familiecrisissen heen geholpen. Met yoga, meditatie en vertrouwen als basis. Omdat hun omgeving hen meerdere keren heeft geprezen als inspiratiebron, besloten zij om deze kracht in te zetten voor een breder publiek door het geven van deze cursus.

 

Thema’s

Week 1: Bewuste communicatie
Week 2: De moderne en bewuste liefdesrelatie
Week 3: Leven vanuit je ware zelf
Week 4: De authentieke man en authentieke vrouw
Week 5: In tijden van crisis

 

Schrijf je snel in!

Lestijden vind je hier en tarieven vind je hier. De eerstvolgende cursus begint op 2 september 2017. Het is mogelijk om 1 week te missen; in dat geval krijg je wat extra huiswerk mee.

 

Let op! Voor deze cursus moet je je inschrijven. Inschrijven doe je door het invullen van dit formulier en het cursusgeld van € 95 per persoon voor 15 augustus 2017 over te maken naar IBAN:  NL12 INGB 0007 5336 00 tav. Pangaea Living

Als je je voor 1 augustus inschrijft en betaald, krijg je €5 korting!

Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij!