Pangaea Living | inspiration and support programs
15550
page-template-default,page,page-id-15550,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

inspiration and support programs

Dear non-dutch speakers. Since most of our clients are Dutch, this part of the site is in Dutch. Please feel free to contact us if you have any questions about programs or projects.

Pangaea Living biedt programma’s en projecten aan om je te inspireren en ondersteunen bij het hebben van een gezonde, hartverwarmende en bevredigende leefwijze.

 

Onderstaande programma’s en projecten bieden wij aan bij onder andere scholen, bejaardentehuizen, revalidatiecentra, gevangenissen en ontwenningsklinieken. Onze programma’s worden voor iedere doelgroep op maat gemaakt en zijn blijvend in ontwikkeling.

 

bewustzijnsprogramma voor kinderen en jongeren

Kinderen zijn het belangrijkste onderdeel van onze maatschappij. Pangaea Living besteedt daarom veel aandacht aan kinderen. We hebben een programma ontwikkeld om kinderen dichter bij zichzelf te brengen, stevig in hun schoenen te laten staan en met plezier de buitenwereld tegemoet te treden.

 

Het programma is gebaseerd op de Radiant Child kundalini (kinder-)yoga, gecombineerd met hatha yoga en de Rots en Water trainingen.

 

In het programma wordt onder andere aandacht besteed aan emotioneel bewustzijn, lichaamsbewustzijn, kracht en conditie opbouw, ademhaling, een gezonde leefstijl, authentieke jongen/meisje relaties en weerbaarheid.

yoga voor ouderen

Je flexibiliteit bepaalt je leeftijd. Kundalini yoga houdt je lichaam vitaal en je geest scherp. Kundalini yoga voor ouderen helpt om je weer gezonder en fitter te voelen. De yoga bestaat niet alleen uit fysieke oefeningen, maar ook uit ademhaling- en concentratieoefeningen. De oefeningen kunnen zittend op een stoel worden uitgevoerd en worden persoonlijk afgestemd.

 

women empowerment

Veel (hoogopgeleide) vrouwen voelen zich onzeker over hun ware identiteit. Onze op de buitenwereld gerichte maatschappij hecht weinig waarde aan de kernwaarden van een vrouw; aan haar innerlijke bewustzijn, haar intuïtie en haar creative kracht.

 

Dit programma helpt vrouwen om in contact te komen met de ware vrouw in hunzelf. Het geeft zelfbewustzijn, mentale kracht en versterkt de vrouwelijke intuïtie. Door het zijn van hun ware zelf kunnen deze vrouwen op hun beurt ook mannen in hun omgeving helpen in hun ware mannelijke kracht te komen.

intensief programma voor eigen kracht

Veel mensen die niet (meer) goed in de maatschappij mee kunnen, hebben een negatief zelfbeeld, een destructief gedragspatroon, weinig sociale contacten en missen een doel in hun leven. Dit programma is ontwikkeld door een ex-gedetineerde, ex-dakloze en ex-verslaafde yogadocent. Het is speciaal geschreven voor onder andere daklozen, (ex-)gedetineerden, verslaafden en mensen met eetstoornissen of andere psychische problemen.

 

Het programma is een fysiek intensieve training op basis van kundalini yoga. In het programma wordt aandacht besteed aan de bewustwording van het negatief zelfbeeld, het opbouwen van eigenwaarde, het verwerken van trauma’s uit het onderbewustzijn, agressie regulatie, het versterken van mentale en fysieke kracht, het heropbouwen van sociale contacten en het hervinden van een levensdoel.