Pangaea Living | gong meditatie
15757
page-template-default,page,page-id-15757,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

gong meditatie

Dear non-dutch speakers. Since most of our yoga students are Dutch, this part of the site is in Dutch. Please feel free to contact us if you have any questions about lessons.

Gong meditatie

De gong wordt vanwege zijn bijzondere eigenschappen al eeuwenlang voor heling, meditatie, gebed en transformatie gebruikt.

 

De klank van de gong is de meest basale oerklank. Alles bestaat uit trillingen. De geluidstrillingen van de gong raken je en brengen diepe ontspanning in je lichaam. Het geluid van de gong, bewust gecreëerd en in combinatie met een positieve intentie, werkt helend, zuiverend en verruimend op vele lagen in je systeem. Het omhullende geluid brengt je in een meditatieve staat van zijn, tussen slapen en waken in. Dit proces kan zorgen voor het loslaten van oude pijn die zich in het lichaam heeft opgeslagen.

 

Let op! Als je zwanger bent, kun je niet meedoen met de gong-meditatie. De klanken van de gong zijn te intens voor je groeiende babytje.

 

De gong meditaties worden op verschillende momenten georganiseerd. Houd hiervoor de website en facebookpagina is de gaten.