Pangaea Living | coaching
15947
page-template-default,page,page-id-15947,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

coaching

Dear non-dutch speakers. Since most of our clients are Dutch, this part of the site is in Dutch. Please feel free to contact us if you have any questions about coaching.

Pangaea Living biedt yoga-coaching en budgetcoaching aan om een positief, zinvol en rijk bestaan te hebben.

 

Yoga-coaching en budgetcoaching is voor iedereen toegankelijk.

q

yoga-coaching

Je kracht heb je zelf in je, ookal weet je dat soms even niet meer. Als officieel erkent kundalini yoga coach helpt Kamal Prem je op weg om je eigen kracht meer te kunnen inzetten.

 

Kundalini yoga coaching is niet alleen praten, maar juist ook in stilte zijn en in verbinding komen met je ware zelf. De thema’s en issues die in je leven spelen worden besproken. En daarnaast worden technieken uit de kundalini yoga gebruikt om je te ondersteunen en kracht en stilte terug te brengen.

budget coaching

Als budget coach helpt Kamal Prem je met het beheren van je financien. Ze helpt met het overzichtelijk krijgen van je geldzaken, ordening aanbrengen in schulden en het maken van termijnafspraken bij achterstallige rekeningen.

 

Daarnaast helpt ze je met yogische technieken om je stress over geld los te laten en in een perspectief van rijkdom en overvloed te komen.